Abuelas de Plaza de Mayo troba una nova filla de desapareguts

L’organització de drets humans argentina Abuelas de Plaza de Mayo ha aconseguit restituir la identitat d’una filla de desapareguts apropiada durant la dictadura militar que va patir l’Argentina a finals dels anys setanta i principis dels vuitanta.

Al Twitter de l’entitat s’anuncia que aquest dilluns vuit d’agost es farà una roda de premsa per informar sobre la identitat de la néta i els detalls de la restitució, a la vegada que expressen “felicitat perquè una nova néta ha recuperat la seva identitat”, que és la número 105 en la llista de fills de desapareguts recuperats. 

Abuelas de Plaza de Mayo és una ong que té per objectiu localitzar i restituir a les seves famílies legítimes tots els nens segrestats desapareguts per la repressió política, a la vegada que volen crear les condicions perquè mai més no es repeteixi una violació tan terrible dels drets dels nens, exigint càstig per tots els responsables. 

L’Argentina és un dels països escollits pel col·lectiu de periodistes Contrast i l’Associació de Periodisme Fora de Quadre en el projecte ‘Després de la pau’, junt amb Líban i Bòsnia -ja en fase de muntatge-, i Cambodja, Argentina i Sud-àfrica.

Anuncios


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s