“Els periodistes cobreixen les guerres, però s’obliden de les paus”. Entrevista al web 365d365e al col·lectiu Contrast

“Els periodistes cobreixen les guerres, fins i tot en profunditat, amb rigor i buscant les causes. Però s’obliden de cobrir les paus. Diuen que la pau no és notícia”, explica Sergi Picazo, periodista i un dels membres del projecte Després de la Pau i del col·lectiu Contrast, en una entrevista publicada avui al web 365d365e.

Cliqueu aquí per llegir-la.

A l’entrevista, cinc dels membres de Contrast i Fora de Quadre, expliquen a fons el projecte de reportatges Després de la Pau i reflexionen sobre els conceptes de pau, memòria, reconciliació, justícia i perdó.

L’entrevista, realitzada per Oriol Rodriguez i amb fotografies de Carles Rodriguez -com la de dalt-, també reflexiona sobre el concepte de #bonperiodisme, el finançament de projectes com Després de la Pau o, en definitiva, el paper socio-polític d’iniciatives de periodisme social i pels drets humans, com la nostra, en l’actual marc dels mitjans de comunicació de masses i el periodisme-escombraria.

Què en penseu de l’entrevista, què n’opineu? Esteu d’acord o puntualitzareu alguna cosa? Estem oberts a opinions, propostes, suggeriments… Ens podeu ajudar a difondre els reportatges entre la societat catalana?

Anuncios


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s