L’estrena de ‘Després de la pau’ aplega gairebé un centenar de persones

Divendres passat vam estrenar els reportatges dedicats a Bòsnia i el Líban al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. L’acte, que va aplegar gairebé un centenar de persones, va comptar, a més de la projecció dels reportatges, amb un interessant debat ple de reflexions tant del públic com dels directors.

És possible perdonar? Som violents per naturalesa? Cal que les víctimes estiguin presents en el procés de reconciliació? El contacte i barreja entre membres dels dos bàndols és la millor recepta per construir la pau?

Malauradament, vam deixar moltes preguntes i respostes pendents, ja que la programació de la següent pel·lícula ens va obligar a deixar la sala sense poder escoltar molta gent que tenia ganes de dir la seva.

Esperem, doncs, els debats de les properes projeccions de ‘Després de la pau’, ja que vam celebrar molt que la feina feta plantegés tantes reflexions entre el públic. Ara és hora de compartir el que hem treballat durant tots aquests mesos, així que us animem a què vingueu i participeu.

La primera oportunitat és avui mateix al Col·legi de Periodistes, a les 19h, dedicada especialment a periodistes, activistes i investigadors de pau.

PD–>També podeu llegir la crònica que va fer de l’acte la revista digital FetaSantFeliu.

Anuncios

One Comment on “L’estrena de ‘Després de la pau’ aplega gairebé un centenar de persones”


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s