Les projeccions de ‘Després de la pau’ comencen a viatjar: Berlín, València, Igualada…

                 Sergi Picazo i Iolanda Parra, a l’Ateneu Popular de Nou Barris
 

Les penúltimes projeccions de la sèrie ‘Després de la Pau’ es van fer Barcelona i València el 19 i 20 de gener passats. Primer, al barceloní Ateneu Popular de Nou Barris, i l’endemà, al centre cultural valencià Ca Revolta. Agraim a tots dos espais socials, ambdós mítics i veritablement populars, la invitació que ens van fer per poder projectar, debatre i reflexionar sobre els dos primers capítols del projecte: Bòsnia. La pau dividida i Líban. Pacte de silenci.

                  Sergi Picazo, al Ca Revolta, centre social i cultural de València

 

La setmana vinent, dijous 26 de gener al vespre, farem un últim passi del capítol sobre Bòsnia al CineClub de l’Ateneu d’Igualada, agermanada amb la ciutat bosniana de Travnik.

També hem anat més lluny, fora de les fronteres dels Països Catalans, ja que la nostra feina estarà tota la setmana viatjant per diverses ciutats d’Alemanya, on ja es troba l’Oriol Andrés, gràcies a les projeccions que ens ha organitzat el company de Contrast Andreu Jerez.

L’Andreu ha explicat el projecte al programa en espanyol Estación Sur, de FunkHaus Europa, que condueix el periodista Sergio Correa. Podeu escoltar l’entrevista sencera, que es va emetre diumenge passat, en aquest enllaç.

També va aprofitar per informar sobre les tres projeccions que fem a Alemanya, així que si esteu per allà o hi teniu amics, no dubteu a convidar-los:

– Dijous 19 de gener: Café Taz, a las 19h, presentació moderada per Sven Hansen, redactor de la secció internacional del diari Taz.
– Dimarts 24 de gener, a l’Institut für Friedensforschung und Sicherheitspolitik (Institut per a la investigació de pau i seguretat), de la Universitat d’Hamburg, a les 20h.
– Dimecres 25 de gener, Universitat Viadrina, Fránfort del Óder, Gräfin-Dönhoff-Gebäude, HS 8, a las 18h.

                  Andreu Jerez i Oriol Andrés, companys de Contrast, a Berlin.
Anuncios


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s