‘Líban. Pacte de silenci’, a la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani

Avui s’inaugura la VI edició de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat, en la qual es projectarà el documental dedicat al Líban de la nostra sèrie ‘Després de la pau’.

La Mostra, que vol ser una contribució a la difusió i a la promoció del cinema àrab i mediterrani al Baix Llobregat, proposa un espai de trobada i d’intercanvi per afavorir la convivència entre pobles i cultures diferents, a la vegada que canviar la imatge i els estereotips sobre el món àrab i mediterrani.

Enguany es projectaran 14 pel·lícules i un curtmetratge i es dóna especial èmfasi al Líban, país convidat que encara avui treballa per tancar les ferides obertes durant la guerra civil que va patir des de 1975 a 1990.

El documental ‘Líban. Pacte de silenci’ es projecta diumenge 28 a les 17h, i anirà seguit de les reconegudes pel·lícules Incendies i ¿Y ahora dónde vamos?, de la qual us vam parlar quan es va estrenar a les sales catalanes.

Al final de les projeccions, podreu gaudir d’un debat, a les 21.30h, que se centrarà en la situació actual del Líban i les circumstàncies del rodatge del documental, de la mà de l’escriptora i politòloga iraniana Nazanin Armanian i d’un dels directors de Líban. Pacte de silenci, Carles Castro.

Però aquesta només serà una de les jornades de les cinc que us ofereix la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani del CineBaix. Consulteu tota la programació i no dubteu a aprofitar un o més dies del cap de setmana per gaudir de cinema de qualitat en aquest cine autogestionat per una associació sense afany de lucre i que ja pot presumir de més de set anys d’història.

Si us queda algun dubte, mireu el vídeo promocional de la Mostra.

VI MOSTRA DE CINEMA ÀRAB I MEDITERRANI DE SANT FELIU DE LLOBREGAT from Marie on Vimeo.

 

Anuncios


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s