*Enquesta

‘Després de la pau’ és una sèrie documental, però sobretot és un projecte de sensibilització que va molt més enllà de la producció d’uns documentals.

Per aquesta raó, si heu assistit a les nostres projeccions, haureu vist que donem molta importància al debat posterior i a conèixer les reflexions, dubtes i preguntes que us desperten els testimonis que heu escoltat, la construcció de pau, la reconciliació i els diferents camins que emprenen diferents societats cap a la pau.

A més, també us demanem que ompliu una enquesta que repartim, ja que així podem captar la influència que el material que hem creat pugui tenir, amb l’objectiu que pugueu proposar accions polítiques que analitzarem i transmetrem en els informes i avaluacions del projecte.

Si no vau poder omplir l’enquesta o si passades les hores i els dies teniu més propostes per fer-nos, aquí teniu la nostra Enquesta. Obriu l’enllaç i escriviu les vostres respostes. Ens agrada conèixer la vostra opinió, i esperem fer arribar les vostres demandes als que prenen les decisions.

Podeu enviar-nos el document complimentat a l’adreça de correu info@contrast.es

Gràcies per la vostra col•laboració!



Deja un comentario